2025-ben Budapestre érkezik a Time Out Market, hogy egy fedél alá hozzá a magyar főváros gasztrokincseinek legjavát.
A Time Out magazin a világ legmenőbb városaiban üzemeltet gasztropiacot. Novemberben nyitották meg a Cape Town-ig, májusban pedig jön a portoi hely is. 2025-ben pedig a budapesti Corvin Palota fogadja majd az ínyenceket és a hazai kulináris kuriózumokért rajongókat.
Mint ismert, 1926-ban nyitott meg a Corvin, amit ma is a főváros legrégebbi áruházaként htartanak számon. A közelmúltban káprázatos újjászületésen ment keresztül, most ismét neoklasszikus pompájában tündököl. Balogh Olivér és Balogh Viktor, a Corvin Palota kisebbségi tulajdonosai úgy fogalmaztak:
nagy öröm számukra, hogy hamarosan a Corvin Palotában köszönthetik a Time Out Market Budapestet.
A Time Out Marketen Budapest gasztronómiai kínálatának legjava jelenik majd meg, díjnyertes szakácsok különleges fogásait lehet majd kóstolni, zseniális koktélok kíséretében. A gasztropiac rendezvénytere nyolcszáz fő befogadására is alkalmas lesz.
Sandy Hayek, a Time Out Market vezérigazgatója így nyilatkozott: „a gasztroszcéna remekül tükrözi magát a várost: Budapest hagyományos, klasszikus és modern, menő elemeket is kínál – élénk és sokszínű ételkínálattal rendelkezik, amelyet egy tető alá hozunk a Time Out Marketen”.
Lelépő, fotók: Time Out Market