Lelépő
Image default

Az ország legkreatívabb osztálya ingyenes kirándulást nyerhet a csodaszép magyar városba

Pályázatot hirdetnek általános- és középiskolai osztályok részére, ahol a legkreatívabb csapatnak ingyenesen megszervezik az osztálykirándulását Esztergomba – írja a turizmus.com

Az Esztergomi Turisztikai Nonprofit Kft. és a Tourinform Esztergom Iroda nem mindennapi pályázati felhívást tett közzé azoknak az osztályoknak, akik egy igazi közösséget alkotnak, kreatívan együtt tudnak gondolkodni, nem utolsó sorban pedig szeretnék Magyarország első városát megismerni – vette észre a turizmus.com.

A kiírás szerint a pályázóknak az osztályt röviden be kell mutatniuk, meg kell fogalmazniuk miért ők a legérdemesebbek arra, hogy Esztergomba utazzanak, továbbá mi jellemezné leginkább az osztálykirándulásukat. Ha pedig igazán kreatívak akarnak lenni, akkor mindezt videó formájában is megtehetik.

A lap felhívja a figyelmet arra, hogy a pályázatra 2024. március 28-ig lehet jelentkezni. A pályázat lezárta után a zsűri által kiválasztott osztályt ingyenesen meginvitálják egy teljes napra Esztergomba, melynek keretében a programok és az ebéd költségét is vállalják.

A részletes pályázati kiírás ide kattintva tekinthető meg.

Lelépő

Kapcsolódó