Lelépő
Image default

Fontos változás lép érvénybe szombaton a Normafánál, amit mindenkinek tudnia kell

2023. január 21-től fizetős lesz a Normafánál az Eötvös út – Hegyhát út találkozásánál (a CBA mellett) induló aszfaltos parkoló – adta hírül közösségi oldalán a Normafa Park. 
 
Jelentős változásra számíthatnak azok, akik a hétvégét szánkózással, síeléssel, sétával tervezik eltölteni a Normafán. 2021. január 21-től, azaz most szombattól fizetős lett az Eötvös út – Hegyhát út találkozásánál (a CBA mellett) induló aszfaltos parkoló. 
 
Fizetőidőszak: csak hétvégén és munkaszüneti napokon 8.00 és 20.00 óra között. Ebben az idősávban a parkolási díj 440 forint/óra, a ezen az időszakon kívül a várakozás ingyenes.
 
 
Fontos kiegészítés, hogy a parkolóban történt várakozásért a zöld rendszámmal rendelkező gépkocsik, valamint a motorkerékpárok után is fizetni kell, de természetesen a mozgáskorlátozottak által vezetett, valamint az őket szállító járművekre kiadott érvényes parkolási igazolvány jogos és szabályos használata esetén a parkolás ingyenes.
 
A XII. kerületben állandó bejelentett lakcímmel vagy tartózkodási hellyel rendelkezők részére (3500 kg-nál kevesebb össztömegű gépjármű esetén) a Hegyvidéki Önkormányzat ötven százalék kedvezményt biztosít.
 
lelépő.hu

Kapcsolódó