Lelépő
Image default

Az ország bármelyik pontjáról kedvezményes jeggyel utazhatunk az atlétikai világbajnokságra

Augusztus 19-én indul a budapesti atlétikai világbajnokság. A látogatók utazását a MÁV-Volán-csoport kedvezményes „VB2023” jeggyel támogatja.

A MÁV-Volán-csoport kedvezményes, előre megváltható „VB2023” jegye mindössze 2023 forintért menettérti utazást biztosít az ország bármely pontjáról Budapestre és onnan haza, a MÁV-Volán-csoport és a GYSEV járatain.

Így vehető igénybe a kedvezményes jegy az atlétikai vébére való utazáshoz

A szimbolikus, 2023 forintos árú jegy az atlétikai világbajnokság ideje alatt, vagyis augusztus 18. és 27. között Budapestre történő utazásra, míg augusztus 19. és 28. között visszautazásra érvényes. A jegy vasúton az ország bármely pontjáról a MÁV-START és GYSEV járatokon biztosít kedvezményes utazást Budapesten a Keleti, a Nyugati és a Déli pályaudvarig. Szintén igénybe vehető Budapest-Kelenföld, Kőbánya-Kispest, Zugló, Ferencváros vasútállomásokra.

A Volánbusz esetében az ország bármely pontjáról Budapestre (pl. Budapest-Népliget, Budapest-Stadion), és budapesti elérést biztosító vasútállomásra váltható meg. A MÁV-HÉV és a Volánbusz által üzemeltetett elővárosi (agglomerációs) járatokon Budapest közigazgatási határáig történő helyközi utazásra, illetve

minden esetben a kiindulási helyre történő visszautazásra jogosít.

Már megvásárolhatók a jegyek, amikkel olcsóbban juthatunk ki a vébére

Az atlétikai világbajnoksághoz kapcsolódó kedvezmény vasúton kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. Első osztály esetén a teljes árú különbözeti díjat, helyjegyes vonat esetén az adott vonatra érvényes helyjegyet is meg kell vásárolni mellé. Emelt szintű szolgáltatást biztosító autóbuszon csak a távolsági kiegészítő jeggyel együtt érvényes.

A „VB2023” jegy már megvásárolható a MÁV applikáció Térségi és városi jegyek menüjéből és a MÁV-START jegykiadó automatáiból. Beszerezhető a MÁV-START, a GYSEV és a JÉ-rendszerrel futó Volánbusz jegypénztárakban.

A jegy minden csatornán egységesen 2023 forintért érhető el.

A pénztárban és automatából váltott jegyek cseréje csak érvénytartam kezdete előtt és kezelési költség mellett lehetséges, az online váltott jegy nem cserélhető.

Ezt olvastad már?

Budapestet a világ tíz legnagyobb sportvárosa közé választották

Lelépő, fotók: Magyar Építők

Kapcsolódó