Lelépő
Image default

A mozgás és a gasztronómia találkozik Jordán Adél rendhagyó jógaóráján a Kopaszi-öböl partján

Június 29-én reggel 9 órától egy varázslatos jógaórán vehetnek részt azok, akik a Kopaszi-öböl partján kezdik a napot. Az esemény keretein belül a résztvevők megélhetik a Duna energiáinak harmonizáló hatását Jordán Adél vezetésével, majd a jógaóra után egy ínycsiklandó reggeli brunch-on vehetnek részt a Zazie Bistro & Bar jóvoltából.

A Kopaszi-öböl nyújt felejthetetlen környezetet

A jóga nem csupán testi, hanem lelki és szellemi jólétet is biztosít azoknak, akik rendszeresen gyakorolják. A gyakorlatok segítenek csökkenteni a stresszt, javítani az alvást, erősíteni az izmokat és növelni a rugalmasságot. Emellett a jóga meditatív jellege révén segít a koncentráció javításában és az érzelmi egyensúly megteremtésében is.

Mindezeket a természet ölelésében megélni pedig különleges élményt nyújt, hiszen a friss levegő és a zöld környezet tovább fokozza a jóga által nyújtott pozitív hatásokat. És hol máshol lehetne ezt a városban a legjobban kiélvezni, mint a Duna partján, a Kopaszi-öböl zöld ölelésében.

Az óra háziasszonya pedig Jordán Adél lesz.

A budapesti Katona József Színház színésze és immár 20 éve jógázik, az utóbbi 5 évben pedig már oktatja is azt. Rajong a különleges helyszínekért, tartott már jógaórát többek között a Szépművészeti Múzeum Barokk Csarnokában, a Katona József Színházban és a Várkert Bazárban is. Most pedig a Kopaszi-öböl partján teríti le jógamatracát.

Flow-élmény kívül-belül

A szellemi és testi feltöltődés után a Kopaszi-öböl partján korábban megnyitott Zazie Bistro & Bar készül egy fenséges brunch reggelivel. Hiszen nem csak az elmét, de a testet is táplálni kell egy ilyen remek reggel után. Bíró Dániel séf szezonális és egészséges fogásokkal készül a résztvevőknek.

Lesz többek között petrezselymes bulgur saláta gránátalmával, zöldség mártogatós poharak, epres-bazsalikomos croissant camamberttel. Kóstolhatnak avokádós-lazacos croissant, zabkását baracklekvárral és friss gyümölcsökkel, valamint mangós-kókusztejes rizst is frissen préselt gyümölcslevek társaságában.

A részletek ide kattintva érhetők el.

Lelépő

Kapcsolódó