Lelépő
Image default

Csendes megemlékezést tartanak Suhajda Szilárd tiszteletére

Csendes főhajtással emlékeznek Suhajda Szilárdra a Szemlőhegyi-barlangnál kedden. A sportoló közösségi oldalán jelent meg az alábbi poszt, melyben a szervezők a fontosabb információkat és kéréseiket írják le.

Május 30-án (kedden) 19:00 órától 22:00 óráig csendes főhajtást tartanak Suhajda Szilárd tiszteletére a budapesti Szemlőhegyi-barlang feletti parkban található hegymászó emlékhelynél.

Mint írják, a fenti időtartamon belül bármikor érkezhetnek az emlékezők, azonban kérik, „ha nagyobb lesz a tömeg, adjanak majd lehetőséget az újonnan érkezőknek is.”

A szervezők arra kérnek mindenkit, hogy:

„ahogy Szilárd lénye is tükrözte az életszeretetet, mi is egyesüljünk az ő álmaival, színes egyéniségével. Ezért kérésünk, hogy ne fekete ruhát viseljetek magatokon.”

Továbbá kérik a sajtó képviselőit, hogy „ha el kívánnak jönni, csendben forgassanak és mellőzzék az interjú kéréseket”. Illetve mindenkit arra kérnek, hogy tartózkodjanak a részvétnyilvánítástól.

A pontos cím: 1025 Budapest, Pusztaszeri út 35.

Fenti térképen a pirossal jelölt emlékhely a bejárat feletti park felső részén található, a Google térképen „Barlangkutatók emlékhelye” néven szerepel.

Lelépő

Kapcsolódó