Lelépő
Image default

Magyar szálloda is bekerült Európa öt legjobb luxushotele közé

A Tripadvisor idén is kihirdette a Travelers’ Choice Award győzteseit. Számos kategóriában osztották ki az elismeréseket, külön díjazták az európai luxus szállodákat is. Ebben a kategóriában ért el fantasztikus sikert egy budapesti hotel.

A legjobb luxusszállodákat díjazták

Európa legjobb luxusszállodájának a Rodosz szigetén található Atrium Palace Thalasso Spa Resort & Villas-t választották. A második a törökországi Belekben lévő Voyage Belek Golf And Spa végzett, míg a harmadik a lisszaboni Corpo Santo Lisbon Historical Hotel lett.

A Hotel Clark a legjobbak között

Az első ötbe bekerült még a szintén Belekben működő Rixos Premium Belek – The Land Of Legends Access mellett a Hotel Clark Budapest is.

Az utazók legnagyobbra a tetőteraszt és a tetőrbárt értékelték,

de a kiszolgálással is messzemenőkig elégedettek voltak.

A Tripadvisor leírása szerint a Hotel Clark Budapestben a vendégek nyugodt légkörre számíthatnak egy modern csavarral. A híres turisztikai látványosságok közelében található, jól felszerelt szobákban kényelmes ágyak és remek zuhanyzók találhatók. A szállodából ki sem kell lépi ahhoz, hogy a vendégek egészséges és ízletes ételeket kóstolhassanak,

a tetőtéri bárban pedig nagyszerű koktélok várnak rájuk.

„A lenyűgöző belsőépítészet és az egyedi dekoráció felkelti a figyelmet, míg a barátságos, professzionális és előzékeny személyzet mindent megtesz, hogy emlékezetessé tegye az ott tartózkodást” – teszi hozzá a Tripadvisor.

Ezt olvastad már?

Elképesztően népszerűek a magyar szállodák a Tripadvisoron. Ahogyan azt a Lelépő is megírta, idén a tíz legjobb európai hotel között három magyar, három török, valamint egy-egy portugál, spanyol, görög és ciprusi hely található meg.

A Tripadvisor szerint Európa tíz legjobb szállodája közül három is Budapesten van

Lelépő

Kapcsolódó