Lelépő
Image default

Bezár a budapestiek kedvenc homokos strandja

A BudaPart területén található Duna-öböl egyik kedvelt szabadvízi strandja, a SHO Beach, 2021-ben nyitotta meg kapuit a látogatók előtt. A homokos part és a kellemes környezet gyorsan népszerűvé vált a fővárosiak és a turisták körében. Ám az üzemeltető vasárnap a Facebookon bejelentette a strand végleges bezárását.

Váratlanul érte az üzemeltetőket is a döntés

Az üzemeltetők közleménye szerint a terület tulajdonosának döntése következtében a SHO Beach nem nyit ki többé. A bejelentés szerint nemrégiben részletes egyeztetéset tartottak az idei és jövőbeli nyitásról, így a végső döntés teljesen váratlanul érte a csapatot.

„Sajnálattal tudatjuk, hogy a terület tulajdonosának döntése okán – amely mintegy 6 havi, az idei és jövőbeli nyitásról való részletekbe menő egyeztetést követett és a SHO BEACH üzemeltetése számára teljesen váratlan volt – nem nyitunk ki többé, illetve a SHO BEACH véglegesen és visszavonhatatlanul bezár” – írták a közleményben.

Valami vége mindig valaminek a kezdete, igaz ez az SHO BEACH üzemeltetőire is

A strand bezárása sokakat meglepett, hiszen a helyszín az elmúlt két évben a nyári időszak egyik kiemelt kikapcsolódási helyévé vált. A SHO Beach bezárásával azonban nem kell teljesen lemondanunk az üzemeltetők által kínált gasztronómiai élményeiről. A korábban a strand területén működő MÁK terasz ugyanis júliustól a tihanyi ECHO Residence hotel éttermében folytatja tevékenységét.

Így a jól ismert ízeket ott is megkóstolhatjuk majd.

Az üzemeltetők csapata továbbra is elkötelezettek a minőségi szolgáltatások nyújtása mellett, és bíznak benne, hogy a tihanyi ECHO Residence-ben is hasonló sikereket érnek el, mint a SHO Beach-en.

Lelépő

Kapcsolódó